Sony Ericsson a lansat primul telefon care oferă acces de calitate la toate tipurile de media: fotografii, muzică şi video, toate accesibile printr-o simplă atingere a ecranului.

Anunţat iniţial la Barcelona drept „Idou”, noul Satio asigură printr-o singură atingere accesul la viitorul divertismentului mobil performant. Cu ajutorul ecranului de 3.5 inch, format 16:9, a celor 5 panouri ce reprezintă interfaţa telefonului şi a camerei foto performante, Satio este primul telefon creat special pentru performanţe multimedia complete.

„Satio reprezintă promisiunea viitorului tehnologic în ceea ce priveşte telefoanele mobile Sony Ericsson. Este următorul pas logic ce trebuia făcut, după ce ani de-a rândul Sony Ericsson a produs telefoane performante special create pentru a realiza fotografii la rezoluţie optimă, pentru a asculta melodii la calitate superioară sau, pur şi simplu, pentru a naviga pe Internet. Am creat în noul Satio un telefon care combină toate aceste funcţii, fără a face compromisuri în niciun domeniu” a declarat Fredrik Mansson, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

Pentru a completa prin conţinut performanţele noului Satio, Sony Ericsson oferă acces la platforma PlayNow™ pentru ca fiecare utilizator să poată descărca pe telefonul mobil tipuri diferite de divertisment. Cu ajutorul PlayNow™, fiecare utilizator poate asculta melodiile preferate(şi ulterior descărca), poate asculta tonuri de apel special create pentru telefoanele Sony Ericsson şi poate accesa inclusiv topurile muzicale internaţionale.

Noul Satio:Comunică prin imagini!

  •     Ecran de 3.5 inch, format 16.9
  •     Camera foto de 12.1 MP, ecran tactil intuitiv, bliţ Xenon şi funcţii de detectare a feţei sau a zâmbetului
  •     Opţiunea de a alcătui albume foto individualizate cu ajutorul mesajelor
  •     Meniu intuitiv complet tactil
  •     Sistem de operare Symbian Foundation
  •     Player musical performant

Pentru a completa experienţa muzicală oferită de Satio, Sony Ericsson oferă în pachetul de bază căştile Wireless Stereo Headphones HBH-IS800, cele mai mici căşti pentru telefon disponibile în momentul de faţă pe piaţă. O altă opţiune pentru acest telefon este standul IM920, special creat pentru a vizualiza filme pe telefon.

Pentru a transferul de date, Sony Ericsson Satio este dotat cu microSD™ şi cablu USB.

Telefonul este compatibil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 şi UMTS/HSDPA 850/900/2100 şi va fi disponibil pe plan local din luna septembrie a acestui an.