Compania de brokeraj Active International a lansat campania “Caravana Bursiera”, menita sa impulsioneze transferurile de actiuni pe piata bursiera. Astfel, cei interesati vor putea tranzactiona actiuni beneficiind de un comision promotional, de doar 0,5% pe perioada desfasurarii campaniei.

Campania se desfasoara intre 1 decembrie 2005 si 31 ianuarie 2006, putand participa la ea orice persoana care doreste sa investeasca in actiuni si nu are deja un cont de tranzactionare deschis la Active. Suma minima pentru deschiderea unui cont in cadrul campaniei este de 1.000 de lei.“Avem in prezent o piata de capital din ce in ce mai puternica, cu multi emitenti care au inteles sa respecte regulile de transparenta si sa asigure un management prudent”, afirma Mihaela Neagu, presedintele companiei. “Astfel de evenimente ar trebui organizate din ce in ce mai des, pentru popularizarea pietei de capital, obiectiv dorit de toti operatorii de pe piata bursiera”, completeaza ea.


Active International a fost deschisa in anul 1994, iar in prezent actionarii sai sunt New Century Holdings (care mai detine, intre altele, fondurile Broadhurst si Lindsell, printre cele mai importante de pe piata de capital romaneasca) si Compania Nationala Posta Romana.

Sursa: Capital, 06 decembrie 2005