Operatorul de telefonie mobila ofera abonatilor sai posibilitatea de a incheia noi abonamente prin intermediului internetului, in Orange Web Shop, informeaza Orange. 

Pe baza numelui de utilizator si a parolei contului sau, abonatul va accesa Orange Web Shop, unde va selecta tipul de abonament, optiunile, telefoanele mobile si accesoriile dorite. Cartelele SIM si telefoanele comandate vor fi livrate prin curier iar contractul va fi trimis prin e-mail. Citirea si agrearea termenilor si conditiilor Web Shop va reprezenta acordul de semnare a contractului.

Oana Solca, Web Shop & Web Care marketing manager la Orange Romania, a declarat ca, intr-o etapa viitoare, Orange doreste extinderea facilitatii de cumparare online de abonamente atat pentru utilizatorii PrePay cat si pentru clientii noi.  

Orange Romania avea 8,57 de milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie. In primul semestru, compania a inregistrat venituri de 578 de milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Sursa: Capital