Pandemia de coronavirus loveşte cu putere în România. Deşi ne aflăm în plină campanie naţională de vaccinare, mii de români încă sunt descoperiţi în fiecare zi infectaţi. Mai mult, în jur de 100 de persoane mor din cauza COVID-19 la fiecare 24 de ore.

Florin Cîţu, anunţul momentului

În acest context, premierul Florin Cîţu face cel mai important anunţ pentru România. Ţara noastră depăşeşte o bornă extrem de importantă în lupta cu pandemia. Chiar de astăzi, capacitatea de vaccinare anti-COVID a ajuns la 115.000 de persoane pe zi.

Imunizarea, singura cale de a scăpa de COVID-19

Mai mult, şeful Guvernului spune că imunizarea este singura cale de a pune capăt crizei de COVID şi îi încurajeză pe români să meargă să se vaccineze.

“Vești importante pentru români! Am promis, am făcut. De astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi.

Vă încurajez pe toți să vă vaccinați. Este SINGURA cale de a scăpa de pandemie. Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate este nevoie de un efort comun.

Doar dacă ne implicăm cu toții, dacă suntem responsabili și respectăm în continuare măsurile sanitare, este posibil să ne reluăm viețile de dinainte de pandemie”, a anunţat premierul Florin Cîţu, marţi, pe o reţea de socializare.

Sursa foto INQUAM / Cornel Putan