Mai exact, liderul PSD Marcel Ciolacu l-a somat pe Vlad Voiculescu, în direct, să facă publice toate informațiile pe care le deține despre pandemia de coronavirus. El susține că este vorba de manipulare din punct de vedere politic, iar acest lucru a fost făcut și în cadrul alegerilor.

”Noi de un an de zile spunem că aceste date sunt măsluite și făcute în așa fel încât să ajute guvernul Orban să-și așeze alegerile. De un an de zile spunem că este o manipulare ordinară ce a făcut guvernul Orban. (…) Au manipulat aceste date ca să țină alegerile generale, pe care oricum le-au și pierdut”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri, la România Tv.

Marcel Ciolacu susține totodată că Vlad Voiculescu ar șantaja mai mulți oameni politici.  El a mai adăugat că nimeni nu a restrâns atâtea drepturi și libertăți folosind manipularea.

”Domnul Vlad Voiculescu n-a ieșit că i s-a năzărit lui, ci a aflat că va fi schimbat și ce a postat el este un șantaj, pentru că dacă îl schimbă vine cu date despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român comisă de Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Mai rau decât să restrângi drepturi și libertăți prin manipulare, așa ceva nu a făcut nimeni. Deja trebuie ca Ministerul Public să se sesizeze”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD cere o comisie de anchetă

În aceast context, liderul PSD a anunțat că vrea comisie de anchetă pentru cifrele COVID “măsluite”, pentru a scoate la lumină toată ”golănia liberală”.

De menționat este faptul că, reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și fostul ministru al Muncii din Guvernul Orban, Violeta Alexandru, au avut un schimb de replici pe cifrele pandemiei, pe credibilitate și pe modul în care ”s-au pierdut” zile pentru a se putea organiza alegeri.

Mai exact, la o postare de pe o rețea socială a fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, Vlad Voiculescu a postat un mesaj prin care susține că, înainte de alegerile din toamnă 2020, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea