Dumitru Dragomir știe cine va fi câștigătorul alegerilor prezidențiale din 2024

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, anticipează deja cine va fi noul președinte al României. Din punctul lui de vedere, premierul României, Marcel Ciolacu, are șanse mari să câștige alegerile prezidențiale din 2024.

Totuși, există posibilitatea ca noul președinte al României să fie „unu fixat de Uniunea Europeană”. Dumitru Dragomir a reamintit că Regele Charles al III-lea a dorit să vorbească cu un singur om, când a ajuns în România, ci anume: Eduard Hellvig, Directorul Serviciului Român de Informații.

„Cele mai mari șanse le are (Marcel) Ciolacu. A greșit mult în ultimele trei luni, dar are partidul. Dar ar putea veni unu fixat de Uniunea Europeană și ăla e. Eu îmi pun întrebarea: Regele Charles a venit în România și a vrut să vorbească cu un singur om, (Eduard) Hellvig”, a zis Dumitru Dragomir în cadrul unui interviu acordat pentru România TV.

Eduard Hellvig
Eduard Hellvig (SURSA FOTO: Camera Deputaților)

Elena Lasconi ar putea fi noul președinte al României?

Vă amintim că, la începutul lui decembrie 2023, Robert Turcescu și Ion Cristoiu au vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024 și noua guvernare.

Robert Turcescu crede că viitoarea guvernare a României ar trebui să păstreze componența actuală, formată din PNL și PSD. În această configurație, consideră că un președinte liberal ar întâmpina dificultăți în gestionarea relației dintre PNL și PSD, și invers. În schimb, un președinte independent sau din altă direcție ar avea libertatea de a gestiona această relație într-un mod echitabil. Potrivit lui, există speculații privind posibila implicare a Elenei Lasconi în această ecuație.

Ion Cristoiu, la rândul său, consideră că noul președinte ar trebui să fie independent și femeie, având oportunitatea de a schimba paradigmă prezidențială, care, până acum, a fost caracterizată de o conducere fermă. Astfel, chiar dacă imaginea puternică este prețuită, schimbarea paradigmatică este văzută ca esențială.

„Românii, care sunt mulți bărbați, au și ei nevoie să li se clătească ochii. S-au plictisit de bărbați la (Palatul) Cotroceni, sunteți de acord?”, a glumit Ion Cristoiu în cadrul podcastului „HAI Live” de pe canalul de YouTube „HAI România!”.