„Mihaela, dragostea mea, am ajuns la NATO pe persoană fizică”

Sub titlul de mai sus, celebrul blogger indică cu exactitate ce vrea să spună în articol. Arhi comentează declarația lui Mircea Geoană după ce acesta a afirmat că a câștigat poziţia pe care o are la NATO „pe persoană fizică”. Bloggerul amintește că oficialul NATO a spus că nu îşi face campanie pe spatele alianţei.

„Anul este 2009. Mircea Geoană este candidat la președinție, împotriva lui Băsescu. Din nefericire pentru el, se face de râs, urât de tot, cu celebrul Mihaela, dragostea mea, mulțumesc, clamându-și victoria care, de fapt, nu a venit niciodată. Dar s-a simțit președinte pentru o seară” scrie arhiblog.ro.

În continuare, acesta trece în revistă dispariția lui Geoană din viața publică, „pentru că nu ai cum să îți mai revii dintr-o asemenea umilință”. Apoi, ca lider PSD, nu a fost lăsat la greu. Într-un lung șir de invective, bloggerul îl numește pe Geoană „maimuțică”, omul care aduce cafea și cumpără țigări de la colț la NATO, sau secretara secretarului general NATO.

„Așa că PSD a lucrat, în spatele ușilor închise și i-au făcut rost de o sinecură, pe cel mai absolut șestache și a devenit secretara secretarului general al NATO. Sau na, în fine, adjunctul. Aduce cafea și țigări de la colț, ține locul șefului la întâlniri mai mărunte, de astea” spune bloggerul.

„De la Dăbuleni până la NATO, toți oamenii au muncit pentru acest om”

El nu uită să amintească faptul că ultima dată a votat cu Viorica Dăncilă, deși nu este pesedist, dar, după cum lasă să se înțeleagă, este nemulțumit de prestația lui Klaus Iohannis, care peste câteva luni va împlini 10 ani de când este președinte.

„Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om.

Dar jur că am fost alături, cu sufletul, de toți oamenii din PSD care au răsturnat munți ca să îl trimită pe maimuțică ăsta la NATO, după care vine el și declară public că această poziție a câștigat-o pe persoană fizică. Sigur, s-a dat anunț în publi24.ro Societate paramilitară de sorginte internațională, căutăm asistent manager/manager adjunct, trimiteți CV-uri la stoltenberg@nato.com, a trimis Mircea CV-ul, a trecut prin câteva interviuri și iată, experiența sa de militar de carieră și politician de succes, care nu a câștigat nicio sesiune de alegeri, cu nimeni, au prevalat în fața tuturor”.

Potrivit articolului, „arhiblog” nu înțelege deloc cum de este cotat cel mai bine „tov. Geoană” în sondaje. De asemenea, faptul că Geoană mimează independența și își face bannere cu sigla NATO, deși menționează că nu își va face campanie pe spatele alianței, îi face pe oameni să uite că este, de fapt, un PSD-ist de cea mai joasă speță, având în vedere că a fost șeful PSD și a împărțit același scaun și „aceleași bășini” cu Dragnea. La final, autorul se întreabă dacă românii chiar au o memorie atât de scurtă.