„Această numire a venit pentru a întări şi mai mult conexiunea dintre Euroweb şi compania mamă şi rolul pe care acesta îl va juca în strategia europeană pe care TTI o implementează în acest moment. Voi continua să supervizez şi să conduc activităţile şi obiectivele Euroweb şi de acum încolo vom fi şi mai aproape de perspectivele de dezvoltare la nivel global ale grupului” a declarat Evers.

Stuart Evers are o experienţă de peste 17 ani în industria telecomunicaţiilor, începându-şi cariera în cadrul Eircom în oraşul său natal, Dublin în 1996. De atunci el a lucrat pentru Czech Telecom, Telefonica, Tele Denmark, GTS şi Euroweb. Pe parcursul carierei sale Evers a câştigat o vastă experienţa trecând prin majoritatea sectoarelor industriei de telecomunicaţii din diverse pieţe din Irlanda până în Kazahstan.

Stuart a absolvit cursurile DIT ale colegiului Trinity din Dublin şi este membru al IMI şi al Institutului European de Marketing.

Turk Telekom International este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Est, Caucaz, Turcia şi Orientul Mijlociu. Turk Telekom International este deţinut în proporţie de 100% de Turk Telekom.