Kiyosaki este cel care prezis cu exactitate, în decembrie 2020, că prețul criptomonedei va ajunge la 50.000 de dolari în 2021, potrivit Newsbitcoin.

Acum, întrebat dacă este prea târziu să cumpere bitcoin la prețul actual, cuprins între 50.000 și 60.000 de dolari, investitorul a spus: „Am cumpărat bitcoin la 9.000 de dolari și am crezut că sunt jecmănit. Dar motivul pentru care l-am cumpărat la 9.000 de dolari a fost pentru că pandemie a închis economia mondială”.

„Mi-aș dori să-l cumpăr cu 10 cenți așa cum au făcut mulți oameni”, a adăugat el.

Tipărirea banilor de către guvern, stimulentele excesive și devalorizarea dolarului SUA sunt cele care îi atrag pe oameni către bitcoin și aur. ”Cred că în cinci ani va ajunge la 1,2 milioane de dolari”.

Kiyosaki a mai spus că este pesimist în ceea ce-l privește pe Biden „banda lui comunistă”. „Asta nu-mi place. Nu am încredere în „elita academică” numită Bernanke și Yellen și acum avem Powell. Tipii ăștia sunt comuniști. Vor tipări bani. Sunt bancheri centrali”, a afirmat investitorul.

Cartea „Tată bogat, tată sărac”, scrisă de Robert Kiyosaki și Sharon Lechter, a apărut în 1997. S-a aflat pe lista celor mai bine vândute cărți în topul New York Times. Peste 32 de milioane de exemplare ale cărții sale au fost vândute în peste 51 de limbi, în peste 109 țări.