UTOPIA
68.200 EURO

Colierul, parte a colecţiei intitulate Nocturno, este lucrat manual din aur alb de 18 carate şi are opt perle albe din Marea Sudului, opt perle de Tahiti şi diamante albe. Lansată pe piaţă în 1997, Utopia este o marcă de bijuterii reprezentată în România de firma Cellini. De mai bine de 60 de ani, Gaia este unul dintre liderii internaţionali pe piaţa de profil, poziţie datorată în special perlelor fine şi pietrelor preţioase utilizate în realizarea bijuteriilor.

184-41384-04_colier_nr_2.jpgCAMELIA BOLOGA
23.000 EURO

Un colier cu diamante, un model inspirat de celebrele „brăţări tenis“. Bijuteria este confecţionată din aur de 18 carate, cu 143 de diamante, în greutate de 4,29 ct. – culoare G (adică „aproape incolore“) şi claritate VS (acele mici imperfecţiuni pe care le au diamantele sunt în cazul acestui colier minuscule, extrem de dificil de văzut chiar privite cu o lupă care măreşte de zece ori). Produsul se găseşte în reţeaua de magazine Sabion.

184-41385-04_colier_nr_3.jpgCHAUMET
20.951 EURO

Realizat din aur alb, cu diamante, a­me­tist, crisopraz, sa­fire şi opale de foc, colierul face parte din colecţia „Attrape – moi… si tu m‘aimes“. Istoria celebrei case de bijuterii Chaumet a început în 1780 şi se confundă cu istoria Franţei. Două secole de creaţie de-a lungul a nouă generaţii de bijutieri, în care tradiţia se va transmite de la un şef de atelier la altul. Marca este reprezentată pe piaţa locală de compania Helvetansa.