Care sunt nominalizatele revistei Capital Top 100 Femei de Succes, editia 2021 le veți afla din 24 septembrie 2021, până atunci  haideți să ne reamintim care au fost nominalizatele de anul trecut.

Daniela Bodîrcă. CEO-ul Unicredit Leasing, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul bancar. Înainte de a deține cea mai puternică funcție din companie a fost Chief Risk Officer și VP.

Oana Bodea. Este directorul general al Kronospan Trading, companie ce a înregistrat atât în 2019, cât și în 2020, cifre de afaceri de peste 320 milioane de euro.

Doina Cepalis. Fosta proprietară a grupului Te-Rox, cel mai mare producător de scaune de copii din România și Europa. A vândut afacerea în noiembrie 2020 suedezilor de la Holmberg’s Safety System.

Anca Damour. Timp de 19 ani a făcut parte din familia Carrefour România. Anul acesta s-a retras din funcția de Executive Board Member al retarilerului.

Dana Dima Demetrian. Cu o experiență de 25 de ani în domeniul bancar, ocupă funcția de Vicepreședinte Retail & Private Banking.

Nicoleta Eftimiu. A fost prima femeie ce a ocupat funcția de Country Manager Coca-cola România și din 2019 este Vicepreședinte și General Manager pentru Europa Centrală.  

Camelia Ene. În urmă cu 15 ani își începea cariera la MOL România din poziția de Shop Manager, iar astăzi este CEO.

Claudia Iordache. CEO-ul MS Truck & Bus Group România, distribuitorul MAN pe piața locală. Înainte a fost CFO al Ela Traveland și director financiar al Automobile Bavaria.

Alina Marinescu. Director General al Catena. În anul 1999 conducea laboratorul de producție al Farmaceutica Argeșfarm, iar când acesta a fost cumpărat de către Fildas, a rămas în companie până în ziua de astăzi.

Ela Moraru. Este CEO-ul Google România.

Irina Munteanu. Este directorul financiar al Apa Nova și Veolia România care se ocupă cu aprovizionarea cu apă a milioane de români.

Virginia Oțel. Pe lângă experiența de peste 20 de ani în industria bancară românească este Președintele asociației Professional Women’s Network și de anul acesta, Co-Președinte al PWN Global.

Elena Pap. A fost timp de 15 ani Directorul General al Grupului Up România, devenind din 2019 Director Regional al grupului pentru România, Moldova, Bulgaria, Serbia și Grecia.

Corina Popescu. Fost secretar de stat, funcții de top management pentru E.ON România și OMV, în prezent director general Electrica SA.

Luminița Runcan. Din anul 1994 lucrează pentru Banca Transilvania, trecând prin funcții precum Chief Treasury Officer, Deputy General Manager – Chief Risk Officer.

Sabina Știrb. Cu o carieră de două decenii în lumea comunicării este Marketing Director pentru Huawei Consumer Business Group.

Cecilia Tudor. În 2020 era numită director pe comunicare și CSR al Grupului Renault în România, iar începând cu luna februarie a anului 2021, Cecilia Tudor devenea director general Renault pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Mihaela Ungureanu. Fost CFO al lanțului de farmacii Dona, din 2016 Mihaela Ungureanu este CEO-ul grupului.

Loredana Butnaru. Cu o experiență de peste 20 de ani în funcții de conducere (director executiv, director de marketing, general manager, etc.), Loredana Butnaru a fost General Managerul Miele pentru România și Ungaria până îl anul 2021.

Câștigătoarea categoriei „Management” din revista „Top 100 Femei de Succes” 2020 a fost Alina Marinescu, General Managerul Fildas-Catena. Irina Munteanu, directorul financiar Veolia România și Apa Nova a primit, la rândul său, un premiu special.

Ediția 2021 a „Top 100 Femei de Succes din România” o să apară pe data de 24 septembrie. În seara de 23 septembrie va avea loc Gala Top 100 Femei de Succes, organizată de Capital, unde cele mai importante figuri feminine din 10 domenii cheie în societate vor fi premiate. Fiți cu ochii pe nominalizările pentru anul acesta!