Câţiva fermieri au trecut printr-o astfel de experienţă şi au descoperit nişte lucruri ciudate pe câmpurile lor. Aşadar, mai jos regăsiţi unele dintre cele mai bizare lucruri pe care le-au găsit agricultorii pe terenurile lor.

20.600 de barili de petrol

În 2013, în Dakota de Nord, agricultorul Steve Jensen simţea un miros de petrol, iar după câteva zile când recolta grâul a observat un ulei negru care îi inunda anumite suprafeţe. Dupa ce a avut loc o anchetă s-a constat că în apropiere de Tesoro Corp s-a spart o conductă cu petrol, astfel acesta a ajuns să se întindă pe o suprafaţă de dimensiunea a şapte terenuri de fotbal. Situaţia a fost remediată cu circa 4 milioane de dolari.

Bani cash

Spre exemplu în 1992, în Kentucky, fermierul Dave Jones a descoperit monede britanice din aur, iar la momentul respectiv acesta valorau în jur de 48.000 de dolari, iar acum atinge o valoare de 185.000 de dolari. Un alt exemplu este al unui fermier din Georgia, care a găsit în 1961 un lingou de aur ce ar valora acum 94.000 de dolari.

O cască romană valoroasă

Într-o fermă din Cumbria din Anglia, un fermier a descoperit o cască de război care datează de la începutul secolului al II- lea sau al-III- lea. Agricultorul a descoperit cu un detector de metale nişte monede, iar în cele din urmă a ajuns să descopere o cască cu o valoare de 3,5 milioane de dolari în 2010.

Plante interzise

Există multe locuri în America unde în mijlocul unui lan de porumb sunt plantate culturi de canabis.

Fosile

În multe ferme din America, agricultorii au ajuns să găsească fosile. Un exemplu recent este cazul lui Jim Bristle. Acesta a vrut să sape pentru a instala o conductă şi a dat de fosile vechi de circa 15.000 de ani.