În acest moment, investițiile în criptomonede par a fi la fel de omniprezente ca prinderea autobuzului la prima oră. Creșterea extremă a Dogecoin, intrarea CumRocket pe piața criptomonedelor NSFW și misiunile lunare care acceptă să fie finanțate prin criptomonede rămîn în atenție, potrivit Theface.

Ethereum

Acum, este a doua cea mai mare criptomonedă din lume. Se știe că crește cu aproape 7% în 24 de ore uneori, cu un record record actual de 4.141,99 dolari. Este simbolul digital al blockchain-ului Ethereum, o platformă software open-source pe care dezvoltatorii o pot folosi pentru a crea criptomonede.

Monero (XMR)

Monero este o monedă digitală privată care poate fi schimbată cu bunuri și servicii la taxe foarte mici. XMR a atins recent nivelul maxim din toate timpurile, deoarece monedele axate pe confidențialitate au început să câștige din ce în ce mai mult.

Basic Attention Token (BAT)

BAT a fost creată de cofondatorul Mozilla și Firefox, Brendan Eich, în încercarea de a democratiza publicitatea digitală prin utilizarea tehnologiei blockchain. BAT funcționează urmărind timpul și atenția consumatorilor pe site-uri atunci când utilizează un browser special numit Brave.

Cardano (ADA)

Este o platformă de blockchain și contracte inteligente. Criptomoneda sa, ADA, este descrisă ca un „intrus” în lumea volatilă a criptomonedelor. Acesta își propune să abordeze problemele de scalare și infrastructură cu care s-a luptat Bitcoin. Începând cu 9 mai, are o plafon de piață de 57,8 miliarde de dolari.

Bitcoin (BTC)

Dacă sunteți pregătit să jucați pe termen lung, investiția în Bitcoin este unul dintre cele mai sigure pariuri. Unii utilizatori l-au numit „regele investițiilor cripto”. Deși criptomoneda a stagnat la începutul lui 2021, directorul de investiții al fondului speculativ Morgan Creek Capital Management a prezis că prețul Bitcoin ar putea crește la 250.000 de dolari în următorii cinci ani.