Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a transmis un mesaj legat de plecarea de la Realitatea TV.

Rareș Bogdan a recunoscut că avut discuții pentru a intra în politică, dar susține că, deocamdată, nu a luat decizia dacă va pleca de la Realitatea TV.

„Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat.

Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adăugat.

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii librarali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul si daca va fi cazul” a fost mesajul lui Rareș Bogdan.

SURSA: Realitatea