Bianca Andreescu, jucătoare de tenis din Canda de origine română, a abandonat luni în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Miami (Florida), competiţie de categoria WTA Premier Mandatory, dotată cu premii totale în valoare de peste 9 milioane dolari. Ea a câștigat luna aceasta 1,3 milioane de dolari la Indian Wells după ce a învins-o în finală pe jucatoarea germană Angelique Kerber.

“Nu pot să mă plâng, însă, de ceea ce am realizat, a fost o serie incredibilă, o poveste a Cenuşăresei, după cum aţi spus mulţi dintre voi. Este un vis devenit realitate, aşa că sunt foarte mulţumită”, a spus Andreescu.

Citește și Simona Halep, în optimi! Adversară de foc la turneu de la Miami. Uraganul Halep, adversar de mare calibru pentru marţi

Întrebată ce va face cu banii câștigați la Indian Wells, 1,3 milioane de dolari, Bianca a delcarat că nu o să îi lase acolo. Primul lucru pe care vrea să și-l cumpere este o geantă marca Louis Vuitton.
Canadianca, în vârstă de 18 ani, a declarat că va renunța la câteva turnee pentru a se reface, dar va participa la întâlnirile din Fed Cup.