www.aerotrade.ro
Site al Aero Trade International din Bucuresti, care produce si comercializeaza echipamente de incalzire: seminee cu combustibil solid sau cu gaze si echipamente murale electrice sau cu gaze. Face o prezentare a companiei, aratand in ce consta originalitatea ofertei acesteia. Se prezinta diverse modele de seminee, cu fotografii detaliate si schite. Se pot vedea si echipamente murale electrice si pe gaz, cu fotografii, detalii si date tehnice. La data consultarii sale (iunie 2001) site-ul era actualizat in mai 2001.

www.ceasuri.ro
Site in romana, cu versiuni mai sumare in engleza si franceza, al Impuls Romania SRL din Bucuresti. Este primul site dedicat exclusiv orologeriei, potrivit afirmatiilor proprietarilor sai. Site-ul isi propune sa prezinte produsele actuale ale unor firme elvetiene renumite in domeniul ceasurilor, ca si magazinul Galt Orologerie Elvetiana al firmei de unde se pot cumpara ceasurile prezentate. Magazinul este ilustrat cu fotografii, harta si date precise de contact. Site-ul mai prezinta elemente de tehnica, istorie si curiozitati din domeniul orologeriei, in particular pentru firme renumite ca Zenith, Omega, Longines. Exista un glosar cu multi termeni din domenul orologeriei, explicati pe intelesul tuturor, si o rubrica de sfaturi utile cu privire la alegerea, cumpararea si utilizarea rationala a ceasurilor. Exista o rubrica de informatii despre ceasuri deosebite sau ceasuri disponibile pe Internet, ca si o bogata rubrica de resurse web cu multiple link-uri spre site-uri internationale de profil. Exista o pagina cu aprecierile vizitatorilor despre acest site deosebit de bogat in informatii, date tehnice si link-uri si, nu in ultimul rand, fotografii de ceasuri. Se mai indica si alte doua adrese web alternative ale site-ului: www.ceasuri-elvetiene.ro si www.galtime.ro.

www.grivco.ro
Site in engleza al Grupului Grivco din Bucuresti. Face o prezentare, cu fotografii, a profilului grupului de firme, detaliind activitatile pe domenii (comert, industrie, agricultura, media, banci si finante, servicii), cu multe date si imagini despre fiecare firma in parte. Se indica, de asemenea, persoana de contact, cu telefon si fax, care poate furniza mai multe detalii despre fiecare firma componenta a grupului. Se prezinta si se comenteaza cele mai importante date privind activitatea grupului in perioada 1998-2000, ca si principalele proiecte pentru perioada imediat urmatoare. Pe o harta interactiva se indica reteaua internationala de reprezentante ale Grivco. La rubrica „oportunitati” se indica oferte de afaceri curente. Exista o rubrica speciala si foarte bogata a site-ului dedicata ofertelor/cererilor de comert pe categorii de produse. Se pot obtine informatii suplimentare printr-un formular de feed-back.

www.kaolatour.com
Site in romana, engleza, germana si franceza al SC Kaola Tours SRL, care achizitioneza si exporta legume si fructe. Site-ul contine o scurta prezentare a firmei si detaliaza, cu fotografii si elemente privind calitatea si modul de prezentare, unele dintre produsele pe care firma le tranzactioneaza.

www.kortner.ro
Site al Kortner and Co SRL din Timisoara, societate mixta romano-germana, care are activitati de comert en-gros si en-detail si prestari servicii legate de stampile. Se face o prezentare pe scurt a activitatii firmei. Se dau detalii, cu fotografii si date tehnice, despre stampilele Trodat si Reiner. Exista o lista de preturi pentru diverse tipuri de stampile. Se indica datele de contact complete ale sediului central din Timisoara, ca si din alte orase.

www.materialedeconstructii.ro
Site cu administrator neprecizat, care se doreste a fi un forum liber (de tip B2B si B2C) intre ofertantii si consumatorii de materiale de constructii si servicii conexe. Cuprinde oferte din domeniu, cu posibilitatea de reply la ele, cu precizarea autorilor si a datei. Exista posibilitatea abonarii la un newsletter. Se poate cauta un anunt anume din site si exista o lista (foarte sumara) a unor firme care realizeaza constructii la cheie.

www.ogimex.ro
Site al fabricii de mobila Ogimex SRL din Craiova, care produce si comercializeaza mobila. Cuprinde oferta de produse pe categorii de mobila si tapiterie, cu fotografii. Separat se prezinta oferta pentru mobila de birou si holuri, import Olanda. Exista o rubrica de „alte produse” de birotica si tapiterie. Se ofera posibilitatea comandarii on-line de mobila dintre modelele prezentate si a executarii de mobila la comanda. Site-ul indica adresa magazinului de prezentare si desfacere din Craiova.

www.roastra.fx.ro
Site al SC Ro Astra Comexim SRL din Bucuresti, care reprezinta pe piata romaneasca producatori straini de prestigiu in domeniul contoarelor, debitmetrelor, aparatelor de masura si control, motoarelor si electropompelor, aparaturii de laborator, instalatiilor de clorinare, vanelor, armaturilor si accesoriilor. Site-ul face o prezentare a istoricului, prezentului si viitorului firmei. Exista pagini de prezentare detaliata a produselor, cu fotografii, pe categorii si subcategorii, precum si pagini de prezentare a furnizorilor acestor produse. Se poate consulta un catalog de pompe on-line. Se pot descarca manuale de instructiuni pentru unele electropompe. Exista un formular detaliat pentru comenzi on-line. Pe prima pagina se prezinta si o rubrica de noutati. Pe site mai exista sectiuni de link-uri utile in domeniu, „open-directory” (pentru cei care doresc sa-si publice pe site lucrari din domeniul alimentarii cu apa) si o rubrica de chat dedicat problemelor tehnice. La data consultarii, site-ul era actualizat cu cateva zile in urma.

www.saeco-romania.ro
Site in romana si engleza al firmei Dair, importator exclusiv al Saeco, Ristora si Comestero. Prezinta, cu fotografii si date tehnice, oferta firmei in domeniul masinilor profesionale, superautomate si neautomate de tip espressoare de cafea si bauturi calde pentru casa, bar si distribuire automata. Se mai prezinta si consumabilele pentru aparatele de mai sus, ca si unele aparate electrocasnice (masini de calcat profesionale, supervaporizatoare, aparate de aer conditionat). Unele pagini sunt in constructie. Exista o lista a retelei internationale Saeco, cu date complete de contact (inclusiv adrese web si e-mail).

www.spotvision.ro
Site al SpotVision Prodexim SRL din Bucuresti, care importa si comercializeaza en gros si en detail produse electrice si corpuri de iluminat, materiale de constructii, vopsea si instalatii de vopsit. Face o prezentare a firmei si a produselor sale pe domenii, cu detalii si multe fotografii. Contine o pagina de oferte speciale din domeniul corpurilor de iluminat, cu preturi din aprilie 2001. Exista o rubrica de informatii privind platile, comenzile si transportul. La „noutati” se dau detalii despre ce a prezentat in premiera firma la tragul national de materiale de constructii Expoconstruct, din martie 2001. Se ofera date complete de contact, inclusiv harti de pozitionare a firmei.

www.tsmures.go.ro
Site al Tungs-Star SRL dinTargu Mures, care comercializeaza surse de lumina, corpuri de iluminat fluorescente si de iluminat casnic, precum si aparataj electric de import din Ungaria, Franta si Portugalia. Face o scurta introducere a firmei si prezinta, pe categorii si subcategorii, cu fotografii si unele date tehnice, produsele oferite. Paginile dedicate aparatajului electric erau in constructie la data recenzarii site-ului (09.07.2001). Se dau detalii complete de contact, inclusiv o harta zonala a municipiului Targu Mures. Site-ul era actualizat in iunie 2001.