Trenduri

Reportofon. Mini televizor. Hard extern. Agenda. Un nou trend in domeniul gadget-urilor il constituie Mp3 playerele multifunctionale, dotate cu memorii care ajung chiar la 60 de gigabytes. Desi cele mai scumpe Mp3 playere trec de 1.000 de euro, se pare ca in Romania au foarte mare cautare.

Culisele economiei

Consultanta de specialitate impotriva scurgerilor de informatii economice. Rapoarte informative privind solvabilitatea si seriozitatea unei persoane fizice sau juridice, potentiala partenera intr-o afacere. Verificarea corectitudinii partenerilor de afaceri sau a angajatilor. Investigarea fraudelor in domeniul comertului – clienti rau platnici, retele de firme organizate pentru frauda. Acestea sunt cateva din serviciile pe care firmele de detectivi particulari le ofera clientilor pentru a le proteja afacerile.

Expert Capital

Odata cu unificarea pietelor BVB si Rasdaq, sectorul asigurarilor ar putea ajunge al patrulea ca importanta la Bursa de Valori Bucuresti, dupa cel bancar, petrolier si al
SIF-urilor. In scurt timp, numarul de societati de asigurare listate la Bursa va creste, mai mult ca sigur, de la una la patru.

Fabrica de bani

Cateringul inseamna mai mult decat transportul de mancare. Este o parte de cultura occidentala. In Romania este o afacere care se afla la inceput. Veti vedea sambata, la ora 17.20, care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmati pentru a demara un business de succes.