Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor. Aceștia au rezultate remarcabile

Andra și Cătălin Măruță nu se uită la bani atunci când vine vorba de educația copiilor lor. Atât David, cât și Eva Măruță învață la o școală privată din București pentru care părinții scot mii de euro din buzunar.

Cei doi sunt înscriși la Cambrige School of Bucharest, acolo unde taxele pentru anul școlar 2021-2022 sunt destul de mari. Taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro și pot ajunge până la 12.500 de euro, arată site-ul oficial al instituției de învățământ.

Taxa anuală include asigurarea elevilor, asistența academică și biblioteca digitală. În ceea ce privește cărțile, uniformele și cateringul, acolo unde este cazul, acestea se plătesc separat de către părinți.

Andra: Devin oameni mari pe zi ce trece

Într-o declarație despre copiii ei, Andra spunea că ar putea povesti la infinit despre ei. Artista spune că David și Eva devin oameni mari pe zi ce trece, subliniind că de multe ori atât ea, cât și Cătălin Măruță, se văd pe ei în oglindă în timp ce îi privesc pe cei mici.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, spunea Andra despre copiii ei.