Au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora starea de sănătate a lui Horia Moculescu nu este una foarte bună în contextul în care acesta a participat la un eveniment alături de fiica lui, dar nu a putut să rămână până la final, mai ales pentru că și-a dat seama că problemele nu îi dau pace.

Horia Moculescu i fiica sa, Nidia au fost prezenți la un botez, de la care au plecat mai repede decât s-ar fi așteptat. Deși s-a speculat că acestuia i s-ar fi făcut rău și ar fi fost luat cu targa pe brațe, adevărul era altul.

Mai exact, acesta susține că doar s-a deranjat la stomac și s-a dus dirct acasă, în timp ce presa a scris informații complet eronate.

„Am fost la un botez. După câteva ore, m-a luat stomacul, iar eu pot să merg doar la mine acasă. Ce s-a zis în presă? Că m-au luat cu targa, că m-au dus pe brațe. (…)

Dar tu ai spus, în prezentarea ta, că am fost director? Doamnelor și domnilor, acesta este adevărul, că el mi-a fost subordonat, nu că m-au luat pe brațe.”, i-a spus Horia Moculescu lui Cătălin Măruță.

De cealaltă parte, fiica sa, Nidia este foarte preocupată de starea de sănătate a tatălui său, având grijă ca acesta să aibă parte de tot ce are nevoie. Mai exact, ea se asigură că tatăl ei nu o să se confrunte cu probleme mari, chiar dacă, uneori, vârsta își spune cuvântul.

În ce stare se află acum Horia Moculescu

Compozitorul a recunoscut însă că are o anumită problemă, anume că femeile îi lipsesc din viața amoroasă, iar fiica sa avut și ea o replică în acest sens.

„Eu nu am voie să mă mai uit la nicio femeie”, a spus Horia Moculescu. „Eu îl văd ca pe tatăl meu. Dacă e tatăl meu, trebuie să stea acasă și să aibă grijă de mine, iar eu de el.”, a completat Nidia.

Amintim faptul că Horia Moculescu a fost fumător timp de 40 de ani și s-a confunrtat cu mai multe probleme de săntăate din această cauză. Ulterior, fosta sa soție, Mariana declara că acesta încearcă să se trateze și face sport mereu pentru a se menține în formă și la vârsta de 84 de ani.

„Este posibil să i se fi întâmplat asta, nu mi-a spus, nu suntem chiar așa, să ne confesăm. Știu că are ceva probleme pulmonare, din cauza fumatului. Dar, are grijă de el, ia tratament, se tratează.

Nidia e cu el în casă, îl însoțește adesea și la evenimente, îi cumpără mâncare, se înțeleg foarte bine, nu ai loc între ei. Horia e fost sportiv, a făcut exerciții fizice mereu. Și acum conduce mașina, la 84 de ani. Nidia stă mereu în dreapta lui.”, a precizat Mariana Moculescu.