Elena Merișoreanu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, iar ulterior a fost internată la spital după ce starea ei de sănătate s-a agravat. Potrivit declarațiilor sale, cântăreața se simțea rău de o săptămână, însă nu s-a gândit că este vorba despre noul coronavirus, și credea că este o simplă răceală, în contextul în care era vaccinată cu schema completă.

Pentru a evita incertitudinile, fiica artiste i-a făcut mamei sale un test antige, iar rezultatul a fost pozitiv. Starea ei de sănătate s-a degradat, iar ulterior, Elena Merișoreanu a chemat o ambulanță pentru a putea fi transportată la spital, în prezent, aceasta fiind internată la Institutul Matei Balș din București.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, celebra cântăreață de muzică populară a intrat în direct, prin telefon. De pe patul de spital, aceasta a dezvăluit ce tratament primește împotriva infecției cu Sars-Cov-2.

Totodată, ea a vorbit și despre modul în care a aflat că e infectată și a subliniat faptul că nu înțelege cum a reușit să se infecteze în condițiile în care era vaccinată. De asemenea, medicul său de familie nu a bănuit nici el că artista ar putea fi infectată cu Covid.

Cum și-a dat seama că are COVID 

Astfel, Elena Merișoreanu susține că a simțit o usturime în gât, iar medicii i-ar fi spus că așa deputează coronavirusul. Totodată, ea a mai adăugat că nimeni din familie nu era infectat și nu înțelege unde ar fi putut contacta virusul.

”Am fost răcită acum o săptămână rău de tot. Mă ustura în gât și mi-au spus medicii că așa începe acest Covid-19. Nu a avut nimeni din familie, dar poți să știi la evenimente, câtă lume e, cine e bolnav? Mai respectă cineva, ceva, în ziua de azi? Nu știu de unde am luat, am fost la evenimente. Fac doar perfuzii, altceva nimic. Starea mea e foarte bună, dacă ar fi să plec, aș pleca mâine. Sunt internată de vineri seara”, a declarat Elena Merișoreanu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cântăreața a mai adăugat că a fost tratată de medicul de familie pentru răceală până în momentul în care și-a pierdut gustul și mirosul, acela fiind și momentul în care s-a testat și a chemat ulterior salvarea.

”Sunt vaccinată cu ambele doze, ultima am făcut-o la sfârșitul lui aprilie – 1 mai. Cine a făcut dozele, face o stare ușoară. Eu nu am făcut febră deloc, am dat-o și pe aerul conditionat…Nu mă gândeam să iau. Medicul de familie m-a tratat pentru răceala până când nu am mai avut miros sau gust. Atunci mi-a făcut test, am ieșit pozitivă și a chemat salvarea. Copiii și nepoții nu au nimic, ei nu stau cu noi. Și-au făcut toți testele”, a mai adăugat aceasta.