Andreea Marin a izbucnit în lacrimi de fericire, datorită fiicei sale

Joi, 18 mai 2023, Andreea Marin a fost gazda galei Atipic Beauty 2023, un eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului, fiind prezente peste 1.000 de persoane publice. Printre invitații speciali s-au numărat Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică, care a susținut un discurs în limba engleză.

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi de fericire în momentul în care a văzut-o pe fiica ei pe scenă întrucât, acum, este suficient de mare pentru a lucra împreună.

„Cred că mi-ați simțit lacrimile. Îmi este foarte greu să fiu altfel decât mamă în astfel de momente. Admir mult maturitatea ei și sunt fericită că am ajuns în acest punct.

Sunt fericită că văd că am ajuns într-un punct în care putem fi prietene, ne putem sfătui și putem construi împreună”, a declarat, joi, Andreea Marin în cadrul emisiunii TV „La Măruță”.

Violeta Bănică își dorește să plece din România în viitor

Deși se bucură enorm de relația mama-fiică pe care o are cu Violeta, Andreea Marin va rămâne singură în viitorul apropiat. Fiica ei deja își face planurile pentru viitor. Aceasta intenționează să părăsească România după ce va împlini 18 ani. În prezent, Violeta Bănică are 16 ani, ceea ce înseamnă că va pleca de acasă peste doi ani.

La întrebarea „Ce vrei să devii când o să fii mare?”, adolescenta a răspuns direct: „Nu sunt sigură, îmi place mult parte de actorie și muzica, dar mai mult actoria. Am fost în tabere și am repetat cu tata, cu fratele meu și mi se pare ceva minunat. Din păcate nu sunt meserii foarte sigure. Eu aș vrea să mă mut în America, așa că m-am gândit și la partea de avocatură, însă nu sunt foarte sigură.”

Deși are o vârstă fragedă, Violeta Bănică gândește matur și este conștientă că drumul succesului este plin cu tot felul de piedici, însă privește totul cu optimism.

„N-ai cum să fii celebru și să ajungi un nume fără să treci prin niște chestii negative care te formează ca persoană. Nu mă sperie, m-ar încânta pentru că am ceva de învățat.”, a spus ea cu doi ani de zile în urmă, potrivit sursei citate anterior.