Aici vor fi înglobate o serie de articole cu cele mai importante noutăți economice, de la noi prețuri practicate pentru diverse produse, până la cum poți să îți rezolvi anumite probleme din punct de vedere legislativ sau financiar. 

Fie că ești antreprenor sau un cetățean responsabil, știm că interesul major în această perioadă este despre cum poți depăși mai ușor perioada economică destul de șubredă ce se preconizează. Bombardat cu tot felul de informații zilnic, pe toate canalele media este greu să ții pasul cu noile schimbări apărute aproape de la o oră la alta.

Cum găsești articolele?

Tocmai de aceea, pe lângă știrile pe care ți le oferim zilnic, www.capital.ro creează această etichetă #ActiviAcasă în care vom strange cele mai utile informații pentru tine. Poți citi de la studii privind starea de spirit în izolare, până la ce drepturi sociale și beneficii puteteți obține, cum evoluează prețurile, piața forței de muncă sau cum vă puteți rezolva anumite probleme de ordin legislativ, cum ar fi amenzile primite în timpul stării de urgență.

Eticheta sub care se vor reuni toate aceste articole, #ActiviAcasa, o găsești ușor la noi in site, urmând pașii de mai jos: