Noul magazin va fi inaugurat în decursul lunii aprilie a acestui an. Proiectul dezvoltat alături de austriecii de la Real4You Immobilien a fost inaugurat în noiembrie 2010, în urma unei investiţii de peste 7 mil. euro.
„În numai două luni de la deschiderea Family Center Botoşani avem un grad de ocupare de 100% pentru acest proiect. În medie, unul din doi dintre cei aproape 120.000 de locuitori ai oraşului ne-au devenit şi clienti de la deschidere”, a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.
C&A se alătură unor retaileri precum Kaufland, Plus (Lidl), Takko, Deichman, Carmolimp, Animax, Altex sau Flanco. Centrul are o suprafaţă de peste 6.200 mp construiţi.
„Pe parcursul anului 2010 am livrat toate proiectele pe care ni le propusesem şi am reuşit să atragem pentru fiecare chiriaşi de renume. Anul acesta vom continua la nivel de strategie linia urmată şi în 2010, respectiv dezvoltarea de mall-uri şi centre comerciale în locaţii de top, în centrul oraşelor”, a adăugat Kurt Wagner.
Oasis Consulting este condusă de Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner. Cei doi parteneri sunt originari din Sibiu şi au fost plecaţi în Germania timp de 20 de ani. S-au întors în ţară în 2002 ca parteneri de dezvoltare ai reţelei Kaufland şi Plus, pentru care a dezvoltat peste 50 de centre comerciale.
Compania românească a realizat până în prezent proiecte ce însumează o suprafaţă de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investiţiilor depăşind 800 mil. euro. Portofoliu actual al companiei include peste 200.000 mp spaţii de retail în construcţie.