UPDATE: Incendiul izbucnit duminică dimineaţă la un operator economic din Popeşti Leordeni, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, a fost localizat.

”Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul – rămân 12 autospeciale de stingere la caz”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că dspozitivul care intervine la incendiu a fost suplimentat. Acţionează deja 20 de autospeciale, alte patru fiind în drum spre locul intervenţiei.

Suprafaţa afectată este de peste trei mii de metri pătraţi.

”În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimenteaza de la 2 km distanţă. Aceasta este e fapt cea mai mare problemă a intervenţiei. Pe unele porţiuni ale halei, incendiul a fost localizat şi flăcările au o intensitate mai redusă, dar în zona din curtea interioară unde sunt aceste stive înalte incendiul are o manifestare foarte pternică, flăcările au peste şase metri înălţime. Important este că până în acest moment nu sunt persoane rănite”, a declatat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov. 

Există pericolul ca flăcările să se extindă și la proprietățile învecinate. Flăcările sunt mari și degajă o coloană densă de fum negru. Pompierii intervin cu 15 autospeciale, iar din cauza fumului traficul în zonă este afectat, conducătorii auto fiind rugați să degajeze zona.

Conform digi24.ro, șapte persoane au fost evacuate. Nu sunt informații că ar fi victime, dar în zonă sunt și ambulanțe.

Incendiul a izbucnit în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere vechi, la intersecția Șoselei de Centură cu Șoseaua Olteniței. Flăcările au o intensitate foarte mare, având peste 5-6 metri înălțime și au afectat inclusiv halele de depozitare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unui operator economic din zona Șoseaua de Centură”, a transmis, duminică dimineața, ISU București-Ilfov.

 

 

Știre în curs de actualizare