Apar noi detalii din ancheta de la Caracal. Astfel, anchetatorii au găsit peste 40 de nasturi de blugi în butoiul în care Gheorghe Dincă şi-ar fi ars victimele, potrivit România TV.

Aceştia apar şi în fotografiile făcute la faţa locului. Criminaliştii iau acum în calcul faptul că Dincă ar fi ars mai multe persoane în butoi. În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au ridicat mii de probe, printre care şi peste 40 de nasturi de blugi. Aceştia ar fi fost găsiţi în butoiul în care criminalul susţine că le-ar fi ars pe cele două fete: Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Astfel, poliţiştii iau în calcul faptul ca cele două adolescente să nu fie singurele victime ale lui Dincă.

Totodată, în casa şi în curtea criminalului au mai fost descoperite 40 de pete de sânge şi 21 de dinţi, dintre care şapte dinţi au fost confirmaţi a fi ai Alexandrei Măceşanu. Oamenii legii au mai trimis la analiză şapte camioane cu munţi de haine şi accesorii.

Anchetatorii au încheiat perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal care spune că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două tinere pe care le-a luat la ocazie.

Criminaliștii au răscolit timp de o lună toată proprietatea lui Gheorghe Dincă. O suprafață imensă, de aproape 3.000 de metri pătrați. Fiecare palmă de pământ a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi. Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită și i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri.