Orașul cu o populație de 30.954 locuitori a devenit cunoscut pe mai multe continente, cu atât mai mult cu cât se presupune că bărbatul făcea parte și dintr-o rețea care se ocupa cu traficul de carne vie și ”livra” fete în Bari, Italia, acolo unde acestea erau și sunt obligate să se prostitueze.

„Din nefericire, Caracalul devine un oraș mult mai cunoscut decât înainte prin cel puțin două crime înfiorătoare recunoscute de Gheorghe Dincă. Iar cei care accesează site-ul ”Atlas Obscura”, pot descoperi – printre alte înfricoșătoare atracții turistice, și locuința odiosului criminal care făcea, ilegal, taximetrie și lua fete ”la ocazie” pentru a le sechestra, viola și ucide, anunță CanCan.

”Monstrul din Caracal” este plasat pe o listă neagră a odioșilor criminali în serie ai lumii care au șocat prin atrocitățile făcute. Ei rămân, astfel, în istorie, iar criminaliștii – de ieri și de azi – studiază metodele lor de ”lucru” și încearcă să înțeleagă, chiar și după decenii, ce s-a întâmplat în mintea acelor indivizi. Firește, amatorii de senzații tari și nu numai ei doresc să afle cât mai multe informații despre acești sângeroși criminali în serie, iar casele în care au locuit aceștia devin destinații turistice sinistre.

În scurta prezentare făcută lui Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, vizitatorii paginii află că acesta a răpit, violat și ucis cel puțin două tinere, ulterior recunoscându-și faptele. Gheorghe Dincă este considerat unul dintre cei mai periculoși criminali în serie din România, crimele sale șocând întreaga opinie publică. Ancheta declanșată, se mai precizează în prezentarea ”Casei Groazei” – casa unde criminalul și-a sechestrat, violat și ucis victimele, conform propriilor declarații – poate scoate la iveală și alte detalii înspăimântătoare, polițiștii încercând să descopere și dacă Dincă a mai ucis, în trecut, alte adolescente.