Conform celor postate de Bogdan Toader pe Facebook, acesta va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. De asemenea, fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Radu Oprea, va deschide lista PSD Prahova pentru Senat.

Mesajul lui Bogdan Toader

„Voi continua să sprijin dezvoltarea comunității prahovene din Parlamentul României! Voi deschide lista Organizației PSD Prahova pentru Camera Deputaților, iar colegul nostru Stefan Radu Oprea
va deschide lista pentru Senat.

Pe această cale, le mulțumesc colegilor noștri din Comitetul Executiv pentru susținerea acordată, precum și prahovenilor care m-au încurajat în ultima perioadă să merg în această direcție! Am spus-o de nenumărate ori: în Parlamentul României este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă.

Sunt profund onorat să intru în această competiție și determinat să reprezint prahovenii și comunitatea prahoveană așa cum merită! Contextul actual impune ca pentru Parlamentul României să lupte oameni responsabili, specialiști în domeniul lor de activitate, pentru ca țara noastră să depășească, cu bine, criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale eficiente atât în plan economic, sanitar, cât și social.

Îmi voi pune toată priceperea în slujba prahovenilor și voi face tot ceea ce ține de mine, în Parlamentul României, pentru ca traiul în județul nostru să rămână sigur și Prahova să se dezvolte conform potențialului său!”, a scris Bogdan Toader pe Facebook.

Bogdan Toader a candidat, în septembrie, pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Prahova, însă a pierdut în faţa candidatului Alianţei PNL-USR-PLUS, senatorul liberal Iulian Dumitrescu, la o diferenţă de aproape 30 de procente.

Conform anunţului făcut de prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, fostul ministru al Mediului Graţiela Gavrilescu va candida pe listele PSD Prahova şi este membru PSD.