După ce liderul neoficial al Partidului Mișcarea Populară – PMP, fostul președinte Traian Băsescu, a vorbit luni despre un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, marți a venit rândul președintelui PMP, Eugen Tomac, să reacționeze în acest sens.

Tomac a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care se arată extrem de drastic la adresa celor doi candidați în cursa pentru preidențiale:

”Guvernul Dragnea 3 vrea la Cotroceni

În urmă cu 18 luni, Președintele Iohannis agrea cea de-a treia candidatură de premier propusă de Liviu Dragnea – Viorica Vasilica Dăncilă.

Nu e greu să intuim de ce Președintele în funcție a răspuns pozitiv, fără nicio condiționare, la fiecare idioțenie venită dinspre PSD în ultimii ani.

A dorit, tactic, să-l slăbească pentru a-și asigura cel de-al doilea mandat la Cotroceni. Miza era un tur doi Iohannis-Dragnea, pentru a câștiga fără mari emoții.

Dragnea a dispărut, Guvernul Dragnea 3 însă a rămas, un guvern care vrea, mai nou, să continue jocul.

Un lucru este cert. Șefa Guvernului nu-și poate depăși condiția și va rămâne tot Vasilica de Teleorman. Desemnarea șefei Guvernului Dragnea 3 drept candidat pentru Cotroceni din partea PSD arată clar a blat politic care poate da peste cap toate calculele.

Abia acum se naște șansa reală pentru un candidat autentic, care să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt convins că el va apărea și va face diferența!”, a scris Eugen Tomac.