Umilință cruntă pentru Bayern Munchen

Bayern Munchen, deținătoarea titlului în Bundesliga, a înregistrat o înfrângere surprinzătoare și zdrobitoare sâmbătă seara, pierzând cu 5-1 în fața lui Eintracht Frankfurt în etapa a 14-a.

Meciul desfășurat la Deutsche Bank Park a fost dominat de gazde, marcând Omar Marmoush (minutul 12), Eric Ebimbe (minutele 31 și 50), Hugo Larsson (minutul 36) și Ansgar Knauff (minutul 60). Golul de onoare pentru Bayern a fost înscris de Joshua Kimmich în minutul 44.

Această înfrângere este prima suferită de Bayern în actualul sezon intern, iar echipa rămâne momentan pe locul 2, cu 32 de puncte. Poziția lor este temporară, până la meciul lui VfB Stuttgart (cu 30 de puncte), ocupanta locului 3, care urmează să aibă loc duminică, cu liderul Bayer Leverkusen.

Eintracht Frankfurt se află pe locul 7 în clasament, acumulând 21 de puncte până în acest moment.

Jucătorul pe care îl vor cei de la Bayern

În cursul acestei săptămâni, Bayern Munchen a finalizat transferul lui Bryan Zaragoza, fotbalistul care evolua la Granada, în urma unui acord încheiat între cele două echipe.

Campioana Germaniei a propus suma de 15 milioane de euro pentru achiziționarea acestui jucător spaniol. Conform înțelegerii, acesta va rămâne sub formă de împrumut la Granada până la finalul sezonului în curs și se va alătura ulterior clubului bavarez din vara următoare, fiind deja stabilit un contract pentru mai mulți ani.

După finalizarea transferului lui Zaragoza, interesul bavarezilor se îndreaptă către încă un jucător din La Liga. Ronald Araujo, căpitanul Barcelonei, a captat atenția clubului german. Araujo are un contract valabil până în 2026 cu clubul blaugrana și o clauză de reziliere uriașă de 1 miliard de euro.

Deși oficialii de pe Camp Nou se presupune că vor fi reticenți să discute orice oferte pentru Araujo, surse de la Mundo Deportivo sugerează că Bayern își dorește să încerce totuși.

La doar 24 de ani, fotbalistul uruguayan s-a remarcat prin calitățile sale, fiind considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume. Araujo impresionează prin viteză, atingând o viteză maximă de 34,5 km/h în această ediție de Champions League, și este recunoscut pentru abilitățile sale în câștigarea duelurilor, excelând în jocul aerian.