Denise Rifai a apărut alături de un bărbat celebru la mare. Ea s-a afișat alături de unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi. Este vorba despre Dan Bittman, iar imaginile care au fost surprinse pe plaja din Mamaia pot ridica anumite semne de întrebare cu privire la o apropiere între cei doi..

Pozele arată un Dan Bittman care, în pofida celor 61 de ani, demonstrează că rămâne un cuceritor incurabil.

El a preferat să poarte ochelari de soare meniți să-l protejeze inclusiv de ochii curioșilor iar jurnalista s-a ascuns sub borul larg al unei pălării până să ajungă la șezlong, a arătat Cancan.

Sursă: Cancan

Denise Rifai, pe plajă cu un bărbat celebru

Denise Rifai a lăsat la o parte ținutele sobre cu care și-a obișnuit telespectatorii și s-a afișat în costum de baie. Ea a afișat un zâmbet irezistibil, iar din fotografii se poate vedea clar că prezența lui Dan Bitman a binedispus-o peste măsură.

În urmă cu ceva vreme, Denise Rifai a vorbit despre viața ei personală și despre planurile de viitor. Prezentatoarea TV a deschis pentru prima dată subiectul despre căsătorie, precizând cum arată „bărbatul ideal” din punctul ei de vedere. Vedeta ar fi atrasă de bărbați generoși, cultivați, cu care se poate întreține o conversație interesantă și pe care se poate baza oricând.

Sursă: Cancan
Sursă: Cancan

Vedeta TV își dorește să întâlnească această mare dragoste

Ea a susținut în cadrul aceluiași interviu că cu un partener nu trebuie să fii compatibil, trebuie să te potrivești.

„Trebuie să vezi viața în același fel! Eu niciodată nu mi-am căutat partenerii cu lupa, are bani, n-are bani? Ce e asta? O tâmpenie! Nu! Un bărbat trebuie să fie bărbat, să te poți baza pe el, trebuie să fie generos, pentru că așa trebuie să fie un bărbat, altfel, nu există! Nu se așează pe ideea de bărbat! Deși sunt foarte puțini, trebuie totuși să fie cultivat! Adică să poți să și ai o conversație!”, a spus a atunci.

Ea a susținut că își dorește din toată inima să întâlnească această mare dragoste a vieții sale!

„Eu cred și în căsătorie! Nu am stresul ăsta cu actele! Dar eu respect niște lucruri în viață și cred în ele! Respect instituția căsătoriei și chiar îmi doresc să se întâmple. Îmi doresc să apară un bărbat alături de care să îmi fac o familie…Eu cred în familie. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple!… Eu chiar cred în dragoste și o să mor crezând că există o singură dragoste!”, a spus vedeta TV la acel moment.