Mișcare șoc făcută de AUR. Îi cheamă pe oameni în stadă: Trăim într-o dictatură

Odată cu intrarea Bucureștiului în scenariul roșu, formațiunea politică AUR se declară revoltată. Liderul partidului susține că românii nu trebuie să suporte din nou restricțiile impuse de autorități.

Mai exact, George Simion a luat poziție imediat după anunțarea noilor restricții din București. El a făcut apel la populație să protesteze și susține că noile măsuri afectează nu numai libertatea oamenior, dar și afacerile românești, ajunse la un pas de faliment din cauza restricțiilor.

Discursul liderului AUR a fost ținut într-un clip video filmat în Centrul Vechi al Capitalei. El susține că demersul său este unul civic și nicidecum politic.

Totodată, George Simion susține că românii nu pot vota starea de alertă sau revenirea la normalitate și trăiesc într-o dictatură în care nu pot decide ce se întâmplă cu soarta copiilor sau cu soarta afacerilor din țară.

Restricțiile vor intra din nou în vigoare

“Iar se instaurează codul roșu, restricții și închiderea restaurantelor și afacerilor românești, parcă programatic. (…)

Pe noi nu ne pun să votăm starea de alertă, pentru că mâine aș vota ieșirea din orice stare și revenirea la normalitate. Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi, pentru afacerile românești, pentru soarta copiilor noștri”, a fost mesajul transmis de George Simion românilor.

Liderul AUR a mai adăugat că românii nu au cum să se manifeste în Parlament, iar singura soluție rămân protestele. El a amintit că ne vom întoarce din nou la restricțiile dure pe care le-am mai avut până acum.

”Nu avem cum să ne manifestăm în parlament și singura cale prin care putem atrage atenția este să fim vocali. Trebuie să fim foarte vocali, să țipăm dacă e nevoie și să vă avem pe voi alături, în stradă, protestând… pentru că iar vin restricțiile, iar vin interdicțiile și nu mai suportăm Mergem până la capăt!”, a mai adăugat George Simion.