O familie din judeţul Braşov a ieşit din casă zilele trecute, în timpul stării de urgenţă, iar în momentul în care maşina a fost trasă pe dreapta de către poliţişti, bărbatul şi soţia lui au susţinut că fetiţa lor are o problemă medicală şi trebuie să ajungă imediat la spital.

Poliţiştii au chestionat-o însă şi pe cea mică, aflată în maşină, iar fetiţa a stricat tot planul încropit la repezeală. Aceasta a recunoscut că nu este deloc bolnavă şi de fapt urmau să meargă la fast-food.

“Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost întrebată cum se simte aceasta le-a declarat polițiștilor că e fericită că părinții au scos-o la fast-food pentru un sandwich și jucăria ei preferată. Nu aveau declarațiile completate corespunzător”, spune Daniel Zontea, Poliția Rutieră Zărnești, potrivit bzi.ro.

Evident, părinţii fetei au primit o amendă consistentă pentru această aventură, aşa cum prevăd ordonanţele militare emise de Guvern.