Compania de consultanta imobiliara Atisreal isi va desfasura astivitatea sub denumirea de BNP Paribas Real Estate, incepand cu luna iunie 2009, in toate regiunile unde compania este prezenta, inclusiv in Romania, sprijinind implicarea activa a grupului BNP Paribas in domeniul imobiliar.

Tranzitia catre brandul unic BNP Paribas Real Estate se va realiza in doua etape. Astfel, subsidiarele din Romania, Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxembourg si Statele Unite vor adopta noul brand in primul trimestru din 2009In Franta, Marea Britanie, Germania si Spania procesul va avea loc in cel de-al doilea trimestru din 2009.

BNP Paribas Real Estate este unul dintre liderii din Zona Euro si a 4-a companie de consultanta imobiliara ca marime in Europa.

Atisreal este cel mai cunoscut brand care va adopta numele BNP Paribas Real Estate, avand o prezenta puternica in special pe pietele din Franta, Germania, Spania si Marea Britanie. In Romania, Atisreal este unul din principalii jucatori internationali in domeniul consultantei imobiliare.

“Adoptarea unui brand unic cu notorietate precum BNP Paribas Real Estate are o semnificatie deosebita nu numai pentru pozitionarea companiei pe pietele unde aceasta este prezenta, ci demonstreaza determinarea, viziunea pe termen lung si strategia grupului”, a declarat Philippe Zivkovic, Presedintele BNP Paribas Real Estate.

„Anticipam un impact pozitiv al brandului BNP Paribas Real Estate pe piata din Romania, care are nevoie de prezenta unor companii internationale credibile ce isi pot dezvolta activitatea la nivel local bazandu-se pe serviciile de calitate si reteaua internationala a unui grup puternic si cunoscut precum BNP Paribas Real Estate. In Romania brandul BNP Paribas Real Estate va intari increderea clientilor nostri in serviciile de calitate pe care le oferim, reprezentand o garantie puternica datorita fortei internationale a grupului BNP Paribas”, a adaugat Ioana Momiceanu, Presedinte si Managing Director al Atisreal Romania.

Sursa: Atisreal