"Dacă ANI a luat această decizie, atunci eu o voi ataca în justiţie", a răspuns Ecaterina Andronescu, în această dimineaţă, la RTV.

Agenţia Naţională de Integritate a mai găsit incompatibili în funcţie pe deputatul PSD Florian Popa, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, Ştefan Drăgulescu, deputat PDL si rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara şi Nicolae Robu, senator PNL şi rector al Politehnica Timişoara.
"Începând cu anul 2004, doamna Ecaterina Andronescu exercită funcţia de Rector şi ordonator de credite al Universităţii Politehnica din Bucureşti. În perioada 2000 – 2003 şi, respectiv, 2008 – 2009, mandatul de Rector şi ordonator de credite al Universităţii Politehnica din Bucureşti a fost întrerupt pentru îndeplinirea demnităţii publice de Ministru al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, respectiv, al Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării. În prezent, doamna Ecaterina Andronescu se află în exercitarea celui de-al patrulea mandat consecutiv de Parlamentar (1996 – 2008 – Deputat în Parlamentul României şi 2008 – prezent – Senator în Parlamentul României)", se arată în comunicatul ANI.