„Eram plătită cu jumătate de normă, puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc”

Andreea Marin a povestit detalii neștiute despre începuturile ei în televiziunea românească, susținând că atunci un jurnalist și un prezentator TV depuneau un efort imens pe un salariu mic.

Vedeta și-a început cariera în televiziune la TVR Iași, unde a trebuit să muncească enorm pentru a deveni cunoscută. Contrar așteptărilor, salariul ei îi ajungea doar pentru o sticlă mare de suc și pentru a achita taxi-ul, cu care se deplasa de la căminul facultății la studioul de televiziune.

„Am început acceptând faptul că nu putem fi de la început plătiți cum visăm.

Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar, asta mi s-a spus și la TVR Iași, nu eram plătită decât cu jumătate de normă, puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul, de la căminul facultății până la televiziune și înapoi, pentru că voiam să merg pe tocuri, ca să fiu elegantă.

Doar pentru atât îmi ajungea salariul, în rest mă ajuta tatăl meu, dar puțin”, a spus Andreea Marin în podcastul recent al lui Adrian Artene.

Valeriu Lazarov nu a plătit-o deloc pentru primele luni de colaborare!

Andreea Marin a mărturisit marele test pe care Valeriu Lazarov, consacratul realizator de emisiuni TV, i-l dădea ei și tuturor oamenilor care își doreau să lucreze cu el. Deși avea ani de experiență în televiziunea românească, când l-a cunoscut pe Valeriu Lazarov, nu a fost plătită deloc la începutul colaborării lor.

„Mai târziu, când am ajuns la Lazarov, după mulți ani de televiziune, făcusem televiziune la știri, fusesem corespondent la Premiile Oscar, Lazarov mi-a spus: ”În primele luni nu ești plătită, vreau să te văd că vii cu entuziasm la serviciu fără să fii plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești”.

S-au dovedit a fi adevăruri extraordinare”, a explicat Andreea Marin.

Potrivit spuselor sale, ea aplică același test dur când cineva vrea să lucreze pentru ea, susținând că nu are de gând să angajeze oameni care nu sunt dispuși să muncească la fel de mult cât a muncit ea.

„Eu și astăzi zic: ”Nu veniți la interviuri cu mine, dacă nu treceți testul!” pentru că nu am de ce să accept mai puțin decât am făcut eu. Ai nevoie de un botez și o dăruire”, a adăugat Andreea Marin.