Anca Serea și Adi Sînă au o familie minunată împreună, cei doi fiind părinţii a şase copii. Vedeta TV și soțul ei și-ar mai fi dorit să devină părinți din nou, însă Anca a dezvăluit că nu mai poate rămâne însărcinată, deoarece are anumite probleme medicale

Au tot circulat zvonuri potrivit cărora vedeta de televiziune ar fi din nou însărcinată, însă aceasta a negat, spunând că, deși și-ar mai dori copii, nu mai poate face asta, pentru că are anumite probleme care nu îi permit să devină iarăşi mămică:

Arăt că aș fi însărcinată? Mi se pare că am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat. Întrebau oamenii, pe conturile de socializare. Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu că nu mai vreau… nici nu mai pot.

Pentru că am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spun așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient, a declarat Anca Serea, într-un interviu acordat Ciao.ro.

Anca Serea, formă de invidiat

Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Prezentatoarea în vârstă de 41 de ani reușește să se mențină într-o formă de invidiat, chiar dacă este mamă a șase copii, iar meseria pe care și-a ales-o nu este una tocmai ușor de gestionat.

Fanii Ancăi Serea o pot urmări în fiecare weekend la Prima TV, acolo unde vedeta prezintă știrile din sport.

În ciuda vieții extrem de solicitante pe care o are, vedeta de televiziune demonstrează pe fiecare zi ce trece că ține mult la imaginea ei. O demonstreză forma fizică de invidiat.

Anca Serea a prezentat și dovada faptului că arată extraordinar de bine. Ea a postat recent pe contul său de Instagram o poză în care poate fi văzută în toată plendoarea la piscină, chiar în costum de baie. Prezentatoarea de la Prima TV poartă un costum de baie dintr-o singură piesă bleumarin, cu dungi. În imaginea postată pe contul său de socializare, se poate observa cât de bine se menține vedeta și ce siluetă are după ce a dat naștere a șase copii.