El ii inlocuieste pe cei doi administratori greci ce se aflau in functie de la infiintarea AGB Data Research in Romania. Alin Teodorescu va asigura administrarea AGB in paralel cu managementul IMAS. Daniela Macovei este, in continuare, directorul general al AGB Data Research. Compania este membra a retelei internationale AGB Group, avand actionari pe AGB Hellas Grecia (60%) si IMAS (40%).

Casa de piatra, Fozzie!

S-a insurat Fozzie! Dar cine-i Fozzie, ursul din Muppets? Nuuuu! Este porecla lui Bogdan Manea Dragulin, directorul de creatie de la agentia de publicitate Saatchi&Saatchi, cunoscut prin targul Bucurestiului mai ales ca patronul barului Tipsy. La cununia civila a celor doi miri, Ilinca si Fozzie, mirele a surprins asistenta cu urmatoarea garderoba: sandale rosii tip sabot purtate fara ciorapi, pantaloni si sacou de in si camasa trendy.
Ai fost cool, Fozzie!

Premiile Nike sunt „perechi adidas”

Pe prima pagina a editiei de vineri, 12 iulie a.c., a ziarului „Gazeta sporturilor” am gasit o macheta publicitara cu urmatorul titlu: „Premiile Nike pe luna iunie”. Sub acest titlu descoperim si premiile…perechi adidas! O astfel de macheta publicitara este cel putin ciudata, daca nu aberanta, de vreme ce anunta premii adidas sub marca Nike. (Chiar asa, oare unde si-a facut studiile asa numitul om de marketing care a aprobat aceasta aberatie sau ce pile a avut ca sa obtina acest post?). Vai de viata acestor renumite marci care au intrat pe mana unui neprofesionist.

Ce tupeu are Prima TV!

Turneul national pe care Prima TV il pregateste sub sloganul „Ne vedem in orasul tau” include si un spectacol la Focsani. Pentru organizarea manifestarii, departamentul PR de la Prima TV, i-a trimis, pe 28 iunie 2002, o adresa primarului din Focsani, Decebal Bacinschi, in care ii solicita sprijinul in rezolvarea mai multor probleme logistice. Printre chestiunile solicitate se numara, potrivit celor scrise in adresa, si „Implicarea Primariei in cazari (17 camere)”. Ce-o fi insemnand asta, cazare „moca” sau primarul sa rezerve echipei de la Prima TV camere la un hotel? De asemenea, in documentul respectiv se precizeaza ca „in masura in care considerati oportun (evenimentul – nota red.), Prima TV va oferi posibilitatea oficialitatilor locale de a face o prezentare a orasului si a evolutiei sale. Aceste mesaje vor fi prezentate in principalele emisiuni informative la Prima TV”. Acum am aflat cum isi face Prima TV jurnalele de stiri! Practica asta ne aminteste de „Cenaclul Flacara”.

Tiriac face profit in pierdere

In ultimii zece ani omul de afaceri Ion tiriac si-a capatat renumele de investitor care stie sa faca bani. si nu putine sunt exemplele in care fostul tenisman a iesit in evidenta in sens pozitiv. Exista insa si situatii in care tiriac a regretat ca a obtinut bani frumosi intr-o afacere de pe urma careia ar fi putut castiga mai mult dupa o anumita perioada de timp. Acesta este si cazul terenului din Baneasa, unde se construieste al doilea magazin Selgros din Bucuresti, pe care se spune ca Ion tiriac l-a vandut pe bani frumosi, dar, ulterior, a regretat amarnic ca a permis rivalului companiei Metro, la care are actiuni, sa-si faca magazin in zona cu vad comercial. Gurile rele spun ca tiriac s-a enervat teribil atunci cand si-a amintit ca a semnat ca primarul contractul de vanzare-cumparare al terenului.