Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a declarat că vor scadea temperaturile în zonele de vest, centru și nord cu 10-15 grade Celsius.

”Schimbările în ceea ce privește regimul termic vor începe pe parcurusul zilei de joi, pentru partea de vest, de centru și de nord a țării, unde vor fi ploi pe arii extinse, iar față de ziua de miercuri, acolo vom avea scăderi însemnate ale temperaturii, care se va situa între 15 și 25 de grade. În schimb, tot joi, în partea de sud și de est a țării, unde vremea rămâne frumoasă pe parcursul zilei, vom avea temperaturi maxime de 31 de grade”, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În plus, începând cu ziua de vineri, 4 octombrie, vremea se va răci de asemenea și în regiunile sudice și estice.

”De vineri, în sud și în est vorbim deja de o vreme rece pentru această perioadă din an. Iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, adică o scădere cu peste 10 grade față de ziua de joi”, spune meteorologul.

Mai mult, începând cu săptămâna viitoare vremea se va încălzi, iar temperaturile vor fi curpinse între 20-22 de grade Celsius.