Fondul de investitii britanic TriInvestments va finanta  cu circa 10 milioane de euro un proiect al companiei Remax Imobiliare, controlata de israelienii de la Future Group.

 

Proiectul Eminescu View este dezvoltat in Bucuresti pe strada Eminescu si va avea destinatie mixta: spatii de birouri si rezidentiale. Finalizarea lucrarilor este stabilita pentru jumatatea anului 2009, iar imobilul va cuprinde 69 de apartamente (7 garsoniere; 42 apartamente de 2 camere; 8 apartamente de 3 camere; 10 apartamente de 4 camere; 2 apartamente de 5 camere).

 

Tranzactia a fost facuta de TriInvestments prin intermediul fondului de investitii European Residential Property Fund si tinteste o rata de returnare a investitiei de 10% pe an.

 

Future Group are investitii in intreaga lume in valoare de peste 1,2 miliarde de euro in ultimii 2 ani, cele mai mari proiecte fiind in Spania si Israel (Yehuda cu peste 210.000 mp construiti in peste 3.000 apartamente). Compania a participat in calitate de partener la o serie de proiecte imobiliare dezvoltate pana acum in Romania, precum: Sitraco Center (Bucuresti), Geminii Sitraco (Bucuresti), Hotelul Golden Tulip (Bucuresti), hotel Sinaia.

 

In momentul alaturi de proiectul Eminescu View, Future Group dezvolta un proiect in Iasi denumit Green Park, cu o valoare de peste 120 mil de euro.

 

Agent exclusiv de vanzari pentru acest proiect este ESOP Consulting.

 

 

Data: 17 martie 2008 

 

Sursa: DMI