Andreea Antonescu a spus tot despre Survivor: Trebuie să ai un psihic foarte puternic

Vedeta a început povestea prin a preciza că nimic din emisiune nu este regizat, așa cum cred unii oameni.

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real.

A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât se văd la televizor. Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână!”, a povestit aceasta pentru viva.ro.

Concurenții au nevoie de un psihic foarte puternic

Andreea Antonescu a mai spus că participanții trebuie să aibă un psihic foarte puternic pentru a îndura condițiile de pe insulă.

„E greu să fii doar tu cu gândurile tale, cu oameni pe care nu-i cunoști, să nu ai nimic, iar singurul lucru frumos pe care să-l aștepți în fiecare zi să fie apusul. Consider că trebuie să ai un psihic foarte puternic pentru a rezista pe insulă! Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a mai spus artista.

Experiența de la Survivor își pune amprenta pe concurenți

Vedeta a mai povestit că participarea la emisiune a lăsat o amprentă asupra ei, dar că i-a fost ușor să revină la viața de dinainte.

„Deși mi-a fost ușor să revin la viața mea, nu pot spune că „Survivor” nu și-a pus amprenta asupra mea. Schimbări ale organismului am sesizat din primul moment în care m-am întors în România și am început să mănânc exact ca înainte, fără a ține cont de absolut nimic, fără a ține diete sau a-mi pune restricții la ceva. Nu mi-am dat seama o secundă că înfometarea pe care am trăit-o la „Survivor” poate avea repercusiuni atât de grave asupra organismului meu. Am început să mă îngraș foarte mult, iar pentru mine acest lucru a fost o surpriză!”, spune aceasta.

După Survivor, Andreea Antonescu și-a schimbat stilul de viață.

„Am luat atitudine bineînțeles, mi-am impus pentru prima dată un stil de viață sănătos. Am început să merg la sală, lucru pe care nu-l mai făcusem de 12 ani, fac ședințe de masaj cu bambus, mănânc sută la sută sănătos. Spre marele meu noroc, toate acestea m-au făcut să revin la kilogramele pe care le aveam anul trecut. Este pentru prima dată când pot fi un exemplu de urmat din punct de vedere al stilului de viață sănătos.”, a spus vedeta.

Sursă foto: unica.ro