Deputatul PNL, Dan Vîlceanu a aruncat cu acuzații incendiare în direcția Guvernului Dăncilă. El a povestit de situația disperată în care se găsesc unii oamenii din Gorj.
„Astăzi am mers cu câțiva oameni din Mătăsari la primărie, cetățeni care au venit în audiență la cabinetul parlamentar. Este vorba de oameni care au proprietăți în zona carierelor Jilț Sud şi Jilț Nord.
Ceea ce o să vă povestesc este foarte grav şi o tragedie că în 2019 se mai întâmplă aşa ceva!
Am aflat de la ei că sunt proprietari care au fost anuntați ca terenurile lor sunt în hotărârile de guvern, dar nu apar în anexă.

Ei apar în documente ca proprietari NEIDENTIFICAȚI ceea ce înseamnă că le-au fost luate terenurile, dar nu au fost despăgubiți. Cu toate că primăria a eliberat adeverințe în care le este recunoscută proprietatea și se confirmă că sunt în culoarul de expropriere.

Le-au fost luate terenuri de sub casă şi sunt în situația de a li se demola locuința!!
Ba mai mult, sunt despăgubiți proprietari care nu se află pe culoarul de expropriere!

Abuz şi jaf!

Este incredibil ce se întâmplă! Oamenilor li s-au furat proprietățile, s-au trezit cu poliția acasă, cu solicitări de demolare, fără să le spună cineva ce se întâmplă!

Ca să fie clar pentru toți cei implicați, lucrurile nu pot rămâne aşa! Activitatea CEO este vitală pentru Gorj şi România, însă nu poți să-ți bați joc de oameni şi de lege!

În urma discuției de azi a fost desemnată o persoană care să identifice toate aceste cazuri, iar PNL le va oferi asistență juridică: abuzurile trebuie să înceteze!”, a anunțat acesta pe pagina sa de socializare.