Abonații la televiziune digitală prin cablu au primit notificări privind creșterea prețului abonamentelor, începând din martie 2019. De exemplu, în notificarea unilaterală de modificare a contractului, trimisă către un abonat Nextgen, este menționată o creștere cu 4,25 lei (TVA inclusă).

 „După cum probabil ai remarcat, schimbările economice din ultima perioadă au condus la creșterea costurilor necesare furnizării serviciilor. Ca atare, ne vedem nevoiți să te informăm că începând cu luna martie 2019, contractul tău se va modifica, urmând ca tariful lunar pentru serviciile de care beneficiezi să se ajusteze cu + 4.25 lei (tva inclusă), această ajustare reflectând doar o parte din creșterea costurilor pe care le vom suporta în contextul economic actual”, se precizează în notificare. 

„Ne străduim să oferim servicii de calitate, la tarife competitive, lucru cu care te-am obișnuit — acest lucru a fost și va rămâne o prioritate pentru noi. În cazul în care nu ești de acord cu aceasta modificare, ai dreptul de a denunța unilateral contractul în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata de penalități sau despăgubiri. 

SURSA: HD SATELIT