În interviul acordat în exclusivitate pentru Antena 3, Viorica Dăncilă şi soţul său, Cristinel, au vorbit şi despre un subiect întors pe toate părţile în această campanie electorală: ceasul purtat la mână de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

“Nu este un ceas scump. L-am primit. Soţul meu şi-ar fi putut permite să-mi cumpere un ceas scump, dar ştie că nu am această pasiune legată de ceasuri, ştie că, de fapt, eu consider că există alte lucruri pe care le avem ca prioritate. Mi-a făcut acest ceas cadou, nu este un ceas foarte scump, astfel încât să-l fi trecut în declaraţia de avere. Când l-am primit, vă daţi seama că nu l-am întrebat cât costă”, a precizat Viorica Dăncilă.

“Gândiţi-vă că mi-aş putea permite, sunt director la o multinaţională de 20 de ani şi mi-aş putea permite să cumpăr orice ceas, un ceas mai scump. Dar sincer să vă spun, nu valoarea ceasului contează!”, a declarat şi Cristinel Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai explicat faptul că nu a încălcat niciodată legea şi s-a interesat de valoarea acestui ceas, pentru a vedea dacă este nevoie să-l treacă în declaraţia de avere.

“Eu cred că această poveste cu ceasul a fost indusă în spaţiul public pentru a înlătura alte discuţii legate de candidatura mea. Eu am spus de fiecare dată că nu vor încălca legea. Dacă acest ceas era unul care să depăşească o anumită sumă, trebuia să-l trec în declaraţia de avere. L-am întrebat pe soţul meu dacă este depăşită o anumită sumă. Mi-a spus: Nu.”