A murit actorul Tamayo Perry

Un star din Pirații din Caraibe a murit mutilat de un atac al unui rechin în timp ce făcea surf în Hawaii. Corpul fără viață al lui Tamayo Perry a fost găsit cu mai multe mușcături, au anunțat duminică serviciile medicale de urgență din Honolulu.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, era salvamar profesionist și a lucrat și în unele producții de la Hollywood.

El făcuse surf în largul Insulei Goat – la aproximativ 32 de mile nord de Honolulu. A fost găsit la ora 13:00, au declarat oficialii pentru Star-Advertiser.

Shayne Enright, de la Departamentul de Servicii de Urgență din Honolulu, a declarat că salvamarii l-au adus pe Perry la mal cu un jet ski, iar paramedicii au asistat la declararea decesului.

Tamayo Perry a apărut în filme cunoscute

Apărut în mari filme de succes, inclusiv în „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” de la Disney, unde a jucat alături de Johnny Depp şi Penelope Cruz. El a apărut anterior și în filmul de succes al surfului de la Hollywood din 2002, „Blue Crush”, dar şi în pelicula „Îngerii lui Charlie”.

Perry a fost, de asemenea, un surfer și salvamar de lungă durată.

Oficialii au confirmat că el este victima după ce rudele sale apropiate au fost anunțate. Personalul de la Ocean Safety a postat avertismente de rechini în zonă în urma atacului, a precizat Enright.

„Tamayo Perry a fost un salvamar iubit de toată lumea, bine cunoscut pe North Shore, un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a declarat șeful interimar al Ocean Safety, Kurt Lager, într-un comunicat.

„Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea pe toți ceilalți.

„Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia lui Tamayo și către întreaga ohana a salvamarilor. Cerem puțină intimitate pentru familia sa în acest moment.”

Comunitatea a fost afectată de o pierdere tragică

Primarul Rick Blangiardi s-a alăturat lui Lager în solicitarea ca familiei lui Perry să i se acorde timp pentru a plânge.

El a spus că comunitatea a fost afectată de o „pierdere tragică”, adăugând:

„Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat… un mare membru al echipei noastre Ocean Safety; este foarte greu de imaginat, așa că vrem doar să le prezentăm respectul nostru băieților noștri”.

„Sper ca toată lumea să ureze familiei cele mai bune onoruri și să respecte situația”.

Jason Bitzer, care îl considera pe Perry ca făcând parte din familie, a scris un omagiu emoționant pe Facebook, împărtășind:

„Lucrurile pe care le-am văzut! Fratele meu în Hristos te iubesc frate! Tamayo, nu voi trece peste asta până când nu te voi vedea în rai.

„Tamayo Perry, nu mi-ai fost prieten, mi-ai fost frate, durerea pe care o simțim împreună este imensă.”