‘După 11 ani de prezenţă operaţională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucureşti, ca sucursală a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse şi servicii dedicate clienţilor noştri şi pieţei, în general’, a declarat directorul executiv al băncii, Florentina Mircea.

TBI Bank se va poziţiona, în principal, ca o bancă de retail şi pentru IMM-uri şi se va dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entităţi ale grupului: TBI Credit – credite de consum şi carduri de credit, şi TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire şi creditare şi o gamă largă de servicii.

‘Am alocat resurse importante acestei noi construcţii, investind în structura operaţională şi în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât şi prezenţa teritorială şi, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienţi. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane de euro şi profit la final de an’, a mai spus Florentina Mircea.

Dezvoltarea reţelei de agenţii va continua cu deschiderea a cinci sucursale în ţară, începând cu Iaşi şi Constanţa, plus două noi sucursale în Bucureşti.

‘Într-un mediu economic şi politic instabil, ne propunem un proiect ambiţios şi ne lăsăm conduşi de convingerea că se poate şi altfel, se poate mai bine şi pentru clienţii noştri’, a subliniat reprezentantul băncii.

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piaţa românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.
Sursa: Agerpres