Polarizarea preţurilor la locuinţe în jurul valorii de 60.000 de euro, alocarea a 350.000 de euro pentru contracararea pirateriei şi recordul de CV-uri pentru posturile la noua fabrica P&G din România sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Programul guvernamental „Prima Casă“ a provocat o polarizare a preţurilor situate în zona 50.000-70.000 de euro înspre valoarea maximă garantată de stat, respectiv 60.000 de euro, se arată în cea mai recentă analiză a companiei de evaluare Darian, anunţă capital.ro.

Ministerul Finanţelor vrea să contracteze pe 10 septembrie servicii de consultanţă în elaborarea metodologiei pentru estimarea ratei contrafacerii şi pirateriei în România şi elaborarea unor manuale comune de investigaţii, precum şi servicii de formare a angajaţilor cu privire la drepturile de autor, potrivit wall-street.ro.

Divizia locală a producatorului american de bunuri de larg consum Procter&Gamble a primit 10.000 de CV-uri pentru fabrica de şampoane pe care o construieşte la Urlaţi, în judeţul Prahova, în timp ce numărul de locuri de muncă disponibile este de doar 150, conform zf.ro.

Alte titluri importante din economie

Fed Reserve a realizat un profit de 14 miliarde de dolari din criza financiară (hotnews.ro)

Primul tur al alegerilor prezindenţiale va avea loc pe 22 noiembrie (wall-street.ro)

Cel mai bine vândut ziar din lume: „Adevărul” hindus (capital.ro)

Piaţa mobilei, la şase luni: minus 26% la vânzări; 17.000 de angajaţi mai puţin, faţă de anul trecut (zf.ro)

Atmosfera negativă şi plictiseala, principalele cauze pentru o zi de muncă proastă (dailybusiness.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.