Zidane a câştigat în acest sezon titlul de campion al Spaniei cu Real, cucerind totodată pentru al doilea an consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu gruparea madrilenă, după finala disputată pe 3 iunie, la Cardiff, împotriva italienilor de la Juventus Torino (scor 4-1), scrie AGERPRES

AS precizează că noul acord prevede şi o creştere salarială substanţială, care îl va aduce pe Zidane "la nivelul celor mai bine plătiţi antrenori din Europa". 

Zinedine Zidane (44 ani) a fost numit la conducerea tehnică a lui Real Madrid în ianuarie 2015, după demiterea spaniolului Rafa Benitez, elevii săi înregistrând de atunci 65 de victorii, 15 egaluri şi doar 7 înfrângeri în 87 de partide disputate. 

Real Madrid a devenit cel mai puternic brand în fotbal, conform unui studiu publicat de Brand Finance.

În fiecare an, firma de evaluare şi strategie evaluează peste 4.000 de branduri globale.

Cele mai valoroase branduri din fotbal în 2017 sunt incluse în raportul Brand Finance Football 50 – care ţine seama de ultimele rezultate din sezonul 2016/2017.

Astfel, sezonul excepţional al lui Real Madrid – cu victorii atât în La Liga şi în Champions League – a condus la întărirea brandului madrilen, care a depăşit pentru prima oară rivalul Barcelona că forţă a brandului.

Pe locurile următoare sunt clasate Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United, Juventus Torino, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City, PSG. Primele cinci echipe din clasamentul celor mai valoroase branduri au câștigat cel puțin o dată Liga Campionilor în ultimii 10 ani.