Dacă anul trecut atenția s-a îndreptat către torturi extravagante, în culori puternice, anul acesta propunerile atelierului couture reprezintă o întoarcere la decoruri romantice, într-o interpretare modernă.

Noutățile sezonului sunt torturile ce au în decor elemente geometrice și aspect de marmură, cu un efect vizual spectaculos.

„Inspirația în zona de evenimente vine din domenii variate de lifestyle. De data aceasta, din design-ul de interior, în care am văzut începând de anul trecut revenirea influențelor art deco, cu  elemente de marmură, mult auriu și bronz, precum și modele geometrice.  Elegant, modern, cu linii foarte bine definite, un tort cu această inspirație are un decor cu aspect de marmură în nuanțe pastelate, detalii geometrice ieșite în relief și accente metalice, astfel încât va atrage cu siguranță atenția invitaților.”, Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes

Decorul alb sau ivoire al torturilor îmbrăcate în marțipan, cu flori naturale sau flori modelate artizanal, are în acest sezon accente  prețioase din foiță de aur sau un etaj întreg al tortului în nuanțe metalice.

Decorațiunile din vârful tortului de nuntă sunt detalii care pot fi folosite creativ pentru a susține tema evenimentului.De multă vreme figurinele clasice cu ”mireasa și mirele” nu mai sunt elementul de decor central al tortului, lăsând loc altor elemente, personalizate, care dezvăluie stilul mirilor, povestea lor sau pasiunile comune.Anul acesta sunt în tendințe cuvintele metalice aurii, inițialele sau mesajele speciale.

Despre Signature Collection

Torturile Signature introduc în România noțiunea de concept cake: rețete proprii, rafinate, surprinzătoare, cu un decor unic, elegant, modern. Rețetele combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure, fistic sau mango și blaturi amaretto cu migdale. Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru ediția 2018 a Colecției Signature.

Gustul este însă la fel de important precum aspectul, torturile care adaugă o notă de eleganță oricărui eveniment, indiferent de tema acestuia și de locație, având la bază una dintre cele 12 rețete proprii din colecția Signature Cakes.

La Grace Couture Cakes, viitorii miri beneficiază de servicii de consultanță pentru alegerea decorului potrivit, precum și de o sesiune de degustare în care este selectată compoziția. Recomandare specialiștilor este ca întâlnirea de consultanță și degustare să fie stabilită cu cel puțin 2 luni înainte de data evenimentului.

Despre GRACE COUTURE CAKES

Lansat în 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti, dând formă celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale şi poveştile de iubire din viaţa fiecăruia dintre noi. În portofoliul Grace Couture Cakes se regăsesc torturi, prăjituri individuale, eclere, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate.

 

www.gracecc.ro

https://www.facebook.com/GraceCoutureCakes

office@gracecc.ro