De 7 ani, venim în întâmpinarea clienţilor noștri nu doar cu produse premium, dar şi servicii adaptate nevoilor şi stilului lor de viaţă. Am deschis cele trei Cake Shop-uri Grace Couture Cakes, din Piața Dorobanți nr. 5, Băneasa Shopping City (Parter) și Promenada Mall (Parter), pentru a le aduce deserturile preferate, mereu proaspete, la îndemână. Lansăm acum primul primul online Cake Shop din România, luând în calcul dorințele clienților noștri, și obiceiurile lor de consum. Este un pas pe care îl evaluăm deja de acum doi ani, și pentru care ne-am pregătit în ultimul an, astfel încât experienţa online a clienţilor noştri să fie impecabilă, aşa cum i-am obişnuit în relaţia cu consultanţii noştri de vânzări în magazine,” a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

În anul 2016 Grace Couture Cakes a făcut primul pas pe piața de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Băneasa Shopping City, urmată în 2017 de lansarea celui de-al doilea punct de retail în București, de data aceasta stradal, în Piața Dorobanți. La sfârșitul lunii martie 2019 Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din București, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Pentru anul 2019, compania estimează o cifră de afaceri cumulată pentru cele trei locații de retail cuprinsă între 1- 1.1 milioane EUR, veniturile cumulate pentru zona de evenimente și Cake Shops fiind estimate la 1,65 milioane EUR.

Colecţia Season of Joy – disponibilă online

Cu ocazia sărbătorilor, Grace Couture Cakes lanseză o nouă colecție de torturi, prăjituri și cadouri inspirate de valorile Crăciunului – generozitate, recunoștință și grație, toate disponibile pentru a fi comadate şi online.

Surprizele aromate de la Grace Couture Cakes sunt cadoul corporate ideal în sezonul bucuriei de a dărui: macarons în ediție limitată, praline artizanale, turtă dulce cu un decor special, brăduți de ciocolată spectaculoși, cozonacii și cutiile cadou, în ediție limitată – Season of Joy.

Un candy bar creativ, cu un decor personalizat în spiritul sărbătorilor, va aduce un plus de bucurie, culoare și savoare oricărui eveniment, indiferent dacă este vorba de o serbare pentru copii angajaților sau petrecerea de Crăciun a companiei. Echipa Grace Couture Cakes ofera consultanţă pentru alegerea mix-ului perfect de produse, adaptat numărului de persoane, conceptului evenimentului și bugetului.