Mai exact, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, nu exclude posibilitatea ca Vlad Voiculescu să fie din nou angajat în Minister. Totodată, ea a subliniat faptul că acesta ar putea ocupa și funcția de consilier, însă decizia trebuie să vină doar din partea sa.

Ioana Mihăilă a mai adăugat că ea și Vlad Voiculescu cred în același obiective di nsistemul de sănătate, iar dacă acesta va dori să-și ofere ajutorul continuare, cu siguranță o va putea face.

”Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun.

Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă”, a spus Mihăilă, la Prima TV.

Ioana Mihăilă îl așteaptă oricând pe Vlad Voiculescu

În același timp, ministrul a precizat că are încredere totală în colegul său, dar și în toate lucrurile bune pe care le-a făcut în timpul exercitării funcției. Totodată, Ioana Mihăilă a mai adăugat că după ce toată lumea ”va respira” şi Vlad Voiculescu ”se va linişti după această perioadă tumultoasă”, se va va vedea şi contribuţia lui cu alţi ochi.

În ceea ce privește legătura dintre actualul ministru al Sănătății și Vlad Voiculescu, aceasta susține că legătura pe care cei doi o au nu a fost afectată cu nimic de demiterea acestuia.

Pe lângă precizările făcute despre Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă a vorbit și despre masca de protecție. Potrivit ministrului, începând cu luna august, România ar putea scăpa de această obligativitate în aer liber.

Totuși, ministrul a ținut să sublinieze faptul că această decizie urmează să fie luată doar în cazul în care românii aleg să se vaccineze anti-COVID.

”În luna august am putea să ne plimbăm pe stradă fără măști, în scenariul optimist”, a mai spus Ioana Mihăilă, la Prima TV.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei